Zima
Cennik
- Kolacja degustacyjna bez win 290,00 / os.
- Kolacja degustacyjna z winami 440,00 / os.
Do rachunku doliczany jest 10 % serwis.
MENU DEGUSTACYJNE MIĘSNE
Domowe pieczywo / masła smakowe
Przystawka rybna
Ceviche z łososia / leche de tigre kokosowe / ogórek / czerwona cebula / kumkwat / chilli
Przystawka mięsna
Tatar wołowy /żółtko / pikle / trufla / majonez szczypiorkowy / masło szpikowe
Zupa
Krem z topinamburu / jarmuż / kasztany / boczniak /trufle / parmezan
Intermezzo
Intermezzo sorbet z pomarańczy sycylijskiej / gin
Danie rybne
Sandacz / dynia / skorzonera / jarmuż / mule / sos cytrusowy
Danie Mięsne
Comber jagnięcy / batat / zielone warzywa / ziołowa kruszonka / demi glace z musztarda
Deser
Brownie z białej czekolady / gorzka czekolada / orange curd / marakuja / pistacje
MENU DEGUSTACYJNE WEGETARIAŃSKIE
Przystawka I
Carpaccio z dyni /kozi ser / cebula / pistacje / figa / pomarańcza / dressing balsamiczny
Przystawka II
Tatar z arbuza / awokado / ogórek kompresowany / shimeji / czerwona cebula / mango / chips ryżowy
Zupa
Krem z topinamburu / jarmuż / kasztany / boczniak / trufle / parmezan
Intermezzo
Intermezzo sorbet z pomarańczy sycylijskiej / gin
Danie główne I
Raviolo gigante / ricotta / zółtko / parmezan / szałwia
Danie główne II
Przegrzebki z boczniaka / seler / orzech / gruszka / miód pitny / brukselka / żurawina
Deser
Brownie z białej czekolady / gorzka czekolada / orange curd / marakuja / pistacje
Menu jest tylko propozycją Szefa Kuchni. Menu ulega zmianom.
Na życzenie naszych Gości dostępne również menu w wersji vegańskiej
– prosimy o informację przy dokonywaniu rezerwacji stolika
Prosimy o wcześniejszą rezerwację minimum 2 dni przed przybyciem.
Rezerwacja pod numerem tel. 58 323 83 58