ZAMÓW ONLINE

Sprawdź opinie o nas:

Referencje logo tripadvisor, opinie o Restauracji Filharmonia logo trójmiasto, opienie o Restauracji Filharmonia

Aktualności

Catering Sylwestrowy

ZESTAW I

Półmisek 300g

Tymbaliki drobiowe z warzywami

Pasztet domowy z żurawiną

Ryba po grecku

Śledzik po kaszubsku

Koszt 30zł

ZESTAW II

Półmisek 600g

Tymbaliki drobiowe z warzywami

Pasztet domowy z żurawiną

Ryba po grecku

Śledzik po kaszubsku

Śledzik w śmietanie

Schab ze śliwką

Koszt netto 60zł

ZESTAW III

Półmisek 1000g

Tymbaliki drobiowe z warzywami

Pate z gęsich wątróbek z zurawiną

Ryba po grecku

Śledzik po kaszubsku

Śledzik w śmietanie

Schab ze śliwką

Krewetki w skórce pomarańczy

Wołowina marynowana w cytrusach

Koszt netto 100zł

PÓŁMISEK 300G – MENU 4

– Halibut w sosie winogronowym

– Peklowana gicz jagnięca faszerowana gęsimi żołądkami

* Plater owoców morza w formie koktajlowej – ośmiornica, krewetki, małże św. Jakuba, ceviche z łososia z kolendrą

* Deska kaszubskich serów własnej produkcji ( ser frisztikowy z kozieradką lub czarnuszką bądź orzechami , ser smędzony , ser długodojrzewający typu rubin )

Cena – 80zł/patera

PÓŁMISEK 500G – MENU 5

– Halibut w sosie winogronowym

– Peklowana gicz jagnięca faszerowana gęsimi żołądkami

* Plater owoców morza w formie koktajlowej – ośmiornica, krewetki, małże św. Jakuba, ceviche z łososia z kolendrą

* Deska kaszubskich serów własnej produkcji ( ser frisztikowy z kozieradką lub czarnuszką bądź orzechami , ser smędzony , ser długodojrzewający typu rubin )

Cena – 120zł/patera

PÓŁMISEK 1000G – MENU 6

– Halibut w sosie winogronowym

– Peklowana gicz jagnięca faszerowana gęsimi żołądkami

* Plater owoców morza w formie koktajlowej – ośmiornica, krewetki, małże św. Jakuba, ceviche z łososia z kolendrą

* Deska kaszubskich serów własnej produkcji ( ser frisztikowy z kozieradką lub czarnuszką bądź orzechami , ser smędzony , ser długodojrzewający typu rubin )

Cena – 180zł/patera

* Należy wybrać jedną propozycję

Bigos myśliwski 900ml – 35zł

Strogonow drobiowy 900ml – 29zł

Barszcz z uszkami 900ml – 25zł

Dowóz dodatkowo płatny

Zamówienia przyjmujemy telefonicznie lub mailowo

 tel. 58 326 06 03 /  502 900 338

 Email: marketing@restauracjafilharmonia.pl

Dowóz/odbiór potraw

31.12.2020 w godz. 14-18

Catering wigilijny dla firm

Wigilijne spotkania współpracowników w firmie przy świątecznych potrawach. Zorganizujemy kompleksowo cały catering z obsługą i niezbędnym sprzętem oraz przygotujemy świąteczne potrawy, które wyserwujemy w Państwa firmie. Zapraszamy do składania zamówień.

PROPOZYCJA I – Cena 89 zł netto/os

Zakąski zimne – 200 g/os.

Roladka z pstrąga z warzywami

Ryba po grecku

Roladki z karpia po żydowsku

Śledź po kaszubsku

Śledzik w śmietanie z jabłkiem i cebulą

Tradycyjna polska sałatka jarzynowa

Sałatka śledziowa z mini ziemniaczkami i burakiem

Terrina drobiowa z bakaliami

Tradycyjne mięsa pieczone

Rolada z kurczaka ze szpinakiem i omletem

Domowy pasztet z żurawiną oraz musem chrzanowym

Dania gorące

Barszczyk czerwony – 200 ml/os

Pieczony filet z pstrąga w sosie porowym- 100 g/os

Plastry pieczeni z szynki z sosem z owoców leśnych- 100 g/os

Pierogi z kapustą i grzybami- 3 szt/os

Łazanki z kapustą- 100 g/os

Ziemniaki zapiekane z czosnkiem i rozmarynem- 150 g/os

Desery – 100 g/os

Sernik tradycyjny

Strucla makowa z bakaliami

Piernik z marmoladą

Szarlotka z cynamonem

PROPOZYCJA II – Cena 109 zł netto/os

Zakąski zimne – 250 g/os

Roladka z pstrąga z warzywami

Tartaletki z musem z łososia i kaparami

Ryba po grecku

Roladki za karpia po żydowsku

Śledzik w śmietanie z jabłkiem i cebulą

Śledź w oliwie z imbirem i kaparami z papryczkami chili

Mięsa pieczone

Tradycyjna polska sałatka jarzynowa

Sałatka śledziowa z mini ziemniaczkami i burakiem

Sałatka z makaronem grandini i bakaliami

Łazanki z miodem, orzechy włoskie

Terrina drobiowa z bakaliami

Domowy pasztet z żurawiną i musem chrzanowym

Dania gorące

Zupa rybna- 100 ml/os

Krem z grzybów leśnych- 100 ml/ os

Filet z łososia w sosie cytrynowym- 100 g/os

Kaczka z sosem śliwkowym- 100g/os

Pierogi z kapustą i grzybami- 3 szt/os

Łazanki z kapustą – 70/os

Modra kapusta- 100 g/os

Pęczak z masłem ziołowym- 100 g/os

Ziemniaki staropolskie- 150 g/os

Desery – 100 g/os

Makówka

Biszkoptowe z jabłkiem

Czekoladowe z wiśniami

Ciasto marchewkowe z bakaliami

Sernik miodowo –cynamonowy

Garmaż na Wigilię i Święta

Tradycyjne potrawy Wigilijne i Świąteczne oraz kilka zaskakujących propozycji znajdziecie Państwo w naszej ofercie garmażu. Nie możemy Was gościć u nas, ale my możemy zagościć u Was w postaci naszych przepysznych dań. Zapraszamy do składania zamówień.

Zimne przekąski zamówienie min. 4 porcje

– Ryba po grecku – 50g / 4 zł

– Śledź po kaszubsku – 50g / 3 zł

– Śledzik w śmietanie z jabłkiem i cebulą – 50 g / 3 zł

– Tatar ze śledzia z czerwoną cebulką – 50 g / 4 zł

– Tatar z łososia z kolendrą i limonką – 50 g / 7 zł

– Pstrąg w galarecie na warzywach – 50 g / 5 zł

– Łosoś w galarecie z majonezem limonkowym – 50 g / 6 zł

– Rolada z pstąga z kaparami – 50 g / 5 zł

– Krewetki w koktajlu z wakame chili i limonki – 1 krewetka/ 6 zł

– Jaja faszerowane pastą z pieczonych warzyw – 1 szt/ 2,5 zł (połówka)

– Jaja faszerowane musem z łososia i wasabi – 1 szt / 3 zł (połówka)

– Tatar wołowy z ogórkiem, cebulką i marynowanym grzybkiem – 50 g / 9 zł

– Tymbaliki drobiowe z warzywami – 50 g / 4 zł

– Domowy pasztet z owocami żurawiny – 50 g / 4 zł

– Sałatka jarzynowa – 100 g /4 zł

– Karkówka w ziołach – 100 g / 6 zł

– Schab ze śliwką – 100 g / 7 zł

– Paszteciki z kapustą i grzybami – 1 szt / 3 zł

– Paszteciki z mięsem – 1 szt / 4 zł

Zupy

– Barszcz czerwony – 900 ml / 19 zł

– Zupa rybna – 900 ml / 24 zł

– Rosół królewski z kluseczkami domowymi – 900 ml / 24 zł

– Zupa grzybowa z lanymi kluseczkami – 900 ml / 24 zł

Dania do podania na ciepło, zamówienie min 4 porcje

– Filet z pstąga zapiekany z suszonymi pomidorami – 150 g / 10 zł

– Filet z łososia w sosie cytrynowym – 150 g / 19 zł

– Filet z dorsza w sosie porowym – 150 g / 18 zł

– Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami z sosem serowym – 200 g / 14 zł

– Golonka po bawarsku pieczona w starogdańskim piwie – 1 szt ok. 500g / 25 zł

– Pieczona noga z gęsi z borówkowym sosem – 1 szt ok. 300 g / 25 zł

– Gęsi Pipek ( Gulasz ze smażonych żołądków gęsich) – 400 g / 27 zł

– Zrazy wołowe – 150 g / 17 zł

– Devolaille z masłem i pietruszką – 150 g / 12 zł

– Kluski śląskie okraszone masłem i pietruszką – 100 g / 4 zł

– Modra kapusta tradycyjnie z rodzynkami – 100 g / 5 zł

– Kapusta z grzybami – 100 g / 5 zł

– Bigos Myśliwski – 100 g / 7 zł

– Pierogi z mięsem ( mrożone ) – 10 szt / 24 zł

– Pierogi ruski ( mrożone ) – 10 szt / 23 zł

– Pierogi z kapustą i grzybami ( mrożone ) – 10 szt / 24 zł

– Uszka z kapustą i grzybami ( mrożone ) – 500 g / 35 zł

Ciasta ( zamówienie min. 12 porcji – blaszka)

– Szarlotka na kruchym spodzie – 12 porcji/ 70 zł

– Ciasto marchewkowe z bakaliami – 12 porcji / 75 zł

– Piernik świąteczny – 12 porcji / 65 zł

– Strucla z makiem – 12 porcji / 80 zł

– Sernik Bożonarodzeniowy ze skórką pomarańczy – 12 porcji / 80 zł

– Creme Brulee – 12 zł / 150 zł

Premium zamówienie min. 4 porcje ( * nie dotyczy )

– Halibut w sosie winogronowym 200 g / 42 zł

– Peklowana gicz jagnięca faszerowana gęsimi żołądkami 200 g / 47 zł

* Plater owoców morza w formie koktajlowej – ośmiornica, krewetki, małże św. Jakuba, ceviche z łososia z kolendrą 600 g / 149 zł

* Deska kaszubskich serów własnej produkcji ( ser frisztikowy z kozieradką lub czarnuszką bądź orzechami , ser smędzony , ser długodojrzewający typu rubin ) 450 g / 59 zł

Koszt dostawy do ustalenia.

Zamówienia przyjmujemy do 21.12.2020r. w godzinach 11:00-19:30

 tel. 58 323 83 58 /  502 900 338

 Email: marketing@restauracjafilharmonia.pl

Dowóz/odbiór potraw

23.12.2020r. w godz. 17:00-20:00

24.12.2020r. w godz. 10:00-14:00

Świąteczne kosze prezentowe

Wyroby własne Restauracji Filharmonia to oryginalny prezent dla pracowników, rodziny czy przyjaciół. Nasze kosze wypełnione są takim smakołykami Kuchni Polskiej jak nalewki, oliwy, smarowidła, konfitury, czy marynaty. Zapraszamy do składania zamówień.

Kosz prezentowy I

Nalewka Kawówka 250 ml

Oliwa pietruszkowa 300 ml

Marynowana dynia z miodem 200g

Marynowane buraczki 200 g

Konfitura z czarnej porzeczki 200g

Powidła ze śliwek 200g

Pasztet wieprzowy 200g

Smalec tradycyjny ze skwarkami 200g

Łopatka wieprzowa w galarecie 200g

CENA 99 PLN NETTO

Kosz prezentowy II

Nalewka z aroni 250 ml

Oliwa z kolorowym pieprzem 300 ml

Oliwa rozmarynowa 300 ml

Marynowana papryka 200g

Marynowane cukinia z chili 200 g

Konfitura z czerwonej porzeczki 200g

Powidła ze śliwek 200g

Pasztet z gęsi 200g

Smalec tradycyjny ze skwarkami 200g

Smalec z dzika 200 g

Łopatka wieprzowa w galarecie 200g

Golonka wieprzowa w galarecie 200g

Zylc wieprzowy 200g

CENA 145 PLN NETTO

Kosz prezentowy III

Nalewka z rokitnika 250 ml

Nalewka Kawówka 250 ml

Oliwa cytrynowa 300 ml

Oliwa czosnkowa 300 ml

Oliwki w oliwie ziołowej 200g

Marynowana cukinia z chili 200 g

Konfitura z żurawiny 200g

Konfitura wiśniowa 200g

Powidła ze śliwek 200g

Pasztet z gęsi 200 g

Pasztet z jelenia 200g

Smalec z dzika 200g

Smalec tradycyjny ze skwarkami 200g

Mięsiwo drobiowe w galarecie 200g

Golonka wieprzowa w galarecie 200g

Zylc wieprzowy 200g

CENA 195 PLN NETTO

Restaurant week 28.10-16.11.2020r.

To już tradycja, że bierzemy udział w Festiwalu Restaurant Week. Prezentujemy Wam menu na edycję jesień 2020r. :
Menu A
Hummus/ grzanka/ suszony pomidor/ puder z czarnej oliwki/ oliwa cytrynowa
Boczniak królewski/ kasza pęczak/ burak/ redukcja czerwonego wina
Panna cotta malinowa/ kokos/ kruche ciasto
Menu B
Ogon wołowy/ boczniak królewski/ kawior z łososia/ puree z selera/ demi glace
Schab z dzika/ wędzona słonina/ puree z kasztana/ sos jeżynowy/ marchew/ chips z jarmużu
Topinambur/ biała czekolada/ malina

Catering do domu

catering-okolicznosciowy

Catering okolicznościowy 2020

Organizacja uroczystości rodzinnej czy spotkania towarzyskiego w domu to często duże wyzwanie logistyczne i gastronomiczne dla Gospodarzy. Nasza propozycja cateringu okolicznościowego jest odpowiedzią na Państwa potrzeby. Szeroka oferta przepysznych dań w atrakcyjnych cenach.

Catering na jachty

Realizujemy zamówienia na catering na jachty.

  • przekąski typu Finger Food
  • lunche
  • mini bufety
  • słodkości
  • patery z owocami
  • napoje
  • niezbędny sprzęt

Ceny już od 20zł/os.

Restaurant Week 17.06-05.07.2020

To już kolejna edycja Restaurant Week z naszym udziałem. Jak zawsze zapraszamy na niezwykłe doznania kulinarne.

Menu A

Przystawka: Domowe pastrami z sosem z wędzonych szprotów i kaparów, liście rucoli i sałata Radicchio

Danie główne: Rib Eye steak, sałaty wiosenne z truskawką, puree z marchwi i imbiru, młoda rzodkiewka

Deser: Sorbet z czarnego bzu z chipsem z jabłka

 

Menu B

Przystawka: Muffin z pieczonych warzyw prowansalskich z wegańskim majonezem wasabi i ziołowym grissini

Danie główne: Zielone gnocchi z sosem portobello z wędzonym tofu i marynowaną marchewką

Deser: Buraczane brownie z wiśniami i orzechami w karmelu

 

 

Vouchery na przyszłość z rabatami do 50%!

Vouchery na przyszłość z rabatami do 50%!
Oferta dostępna w sprzedaży tylko do 31.05.2020r., ilość ograniczona.
Wartość voucherów 1 rok.
Voucher można zamówić pisząc na adres:  marketing@restauracjafilharmonia.pl, lub dzwoniąc na numer tel. 502 900 338

Catering Wielkanocny

Dania z dowozem do klienta

Drodzy Klienci, Przyjaciele przygotujemy i dostarczymy Wam pyszne jedzonko do domu bądź pracy.
Wspierajmy się wzajemnie!

Voucher na Przyszłość

Zamknięcie Restauracji

Drodzy goście!

W związku ze stanem zagrożenia epidemicznego oraz zawieszeniem działalności restauracji informujemy, że wszystkie rezerwacje są anulowane, a Restauracja Filharmonia będzie nieczynna do odwołania

Jednocześnie informujemy, że Festiwal Beer Food Week został zawieszony. Szczegóły dotyczące zwrotów uzyskacie bezpośrednio u partnera.

Weekend za pół ceny również został odwołany

Jednocześnie informujemy, że nasza druga Restauracja “Harmonia” jest czynna w godzinach 7:00-20:00 i serwuje dania na wynos oraz z dowozem.

http://restauracjaharmonia.pl/

Zamówienia prosimy składać pod numerem telefonu
☎️58 326 06 03

Odpoczywajcie dużo i śledźcie nas na bieżąco!

Zasady bezpieczeństwa

Szanowni Goście,
 
w związku z obecną sytuacją, która ma miejsce w naszym kraju wprowadzamy szereg procedur i środków prewencyjnych.
Zdrowie naszych klientów, a także zdrowie naszych pracowników stanowi dla nas w tej chwili priorytet.
 
Oto kilka wprowadzonych zasad:
⭐️ klamki, uchwyty, poręcze, toalety dezynfekowane są kilkanaście razy dziennie
⭐️pomocniki kelnerskie oraz bary przecierane są specjalnym środkiem odkażającym
  stoły dezynfekowane są po każdym gościu
⭐️ stoły nakrywamy jednorazowym bieżnikiem i zmieniamy go po każdym kliencie
⭐️ porcelana, sztućce, szkło są myte i wyparzane w specjalistycznych maszynach
⭐️ pracownicy na kuchni używają rękawiczek i odzieży ochronnej
⭐️ płatności preferujemy metodą bezgotówkową
⭐️pracownicy, którzy są przeziębieni lub wrócili w ostatnim czasie z zagranicy, zostali oddelegowani do domu
Informujemy, że w naszym lokalu istnieje możliwość zamówienia dań na wynos.
Zamówienia prosimy składać telefonicznie pod numerem 58 323 83 58.
W przypadku większych zamówień zapewniamy transport we wskazane miejsce

Godziny pracy Restauracji

Szanowni Goście,
informujemy, że jesteśmy otwarci codziennie bez zmian od 12:00.

Zapraszamy do składania rezerwacji pod numerem tel. 58 323 83 58

MENU WEEKEND ZA PÓŁ CENY

WEEKEND ZA PÓŁ CENY
20-22.03.2020

Przystawka
Wątróbka indycza z mango, jalapeno i groszkiem cukrowym – cena indywidualna z 32zł na 16zł

Zupa
Bulion na styl tajski z warzywnym makaronem i kolendrą  – cena indywidualna z 22zł na 11zł

Danie główne
Pstrąg łososiowy przekładany musem z dorsza na puree groszkowym z kolorowymi warzywami – cena indywidualna z 58zł na 28zł

Deser
Krem z czarnego bzu w białej czekoladzie z malinami i kruszonką czekoladową – cena indywidualna z 23zł na 12zł

Cena całego zestawu w promocji 49 zł

 

Kolacja walentynkowa

Zaskocz wybrankę/wybranka swojego życia i zarezerwuj stolik w Restauracji Filharmonia 💞
Zapraszamy do składania rezerwacji na Kolację Walentynkową ❤️
Dla każdej osoby specjalny drink, który rozbudzi wiele twardych serc!

☎️ 58 323 83 58
💻 marketing@restauracjafilharmonia.pl

KOLACJA WALENTYNKOWA

WELCOME DRINK
Amoroso

AMUSE BOUCHE
Ostryga podana z kwaśną pianą cytrynową i grillowaną limonką

PRZYSTAWKA
Roszponka z rukolą w parmezanowym koszyku z pomidorkami cherry, krewetką tygrysią marynowaną w miodzie i peperoncini
Wino: Winnica Turnau / Baniewice / Riesling

ZUPA
Turecka zupa z czerwonej soczewicy podprawiana kuminem i ostrą papryczką podana z pitą i cytryną

DANIE GŁÓWNE (do wyboru)
Rolada z kaczki Cherry Valley faszerowana warzywami korzeniowymi, marynowana rzodkiew, liście botwiny, rösti porowe, sos maślany
Wino: Il Bugiardo / DOC Valpolicella Ripasso Classico Superiore /
/ Croatina, Oselet, Rondinella, Corvinone, Corvina
Kałamarnica Humbolta w lekkim zielonym curry z warzywami, mlekiem kokosowym i gnocchi nero
Wino: Kaltern / DOC Alto Adige Suditrol / Sauvignon Blanc

DESER
Mus pistacjowy z orzechami w zielonym zamszu, lawendowy kawior, maliny
Calvados: Grand Solage de Boulard

Cena za kolację  240 PLN/ PARA
Cena za kolację z winami 340 PLN/ PARA

Prosimy o składanie rezerwacji
*Telefon  +48 58 323 83 58
*Email: marketing@restauracjafilharmonia.pl
Ilość miejsc ograniczona
www.restauracjafilharmonia.pl

 

 

Wesołych świąt!

Najlepsze życzenia od Restauracji Filharmonia! 🎄
 
Informujemy, że w dniach 22-26.12.2019 ładujemy akumulatorki po ciężkim grudniu. 🎄
 
Zapraszamy 27.12.2019! 🎄

Kolacja sylwesterowa 2019/2020 - Menu degustacyjne

MENU KOLACJA SYLWESTROWA 2019/2020 

Aperitif: Jean de La Fontaine Brut / Pinot Muenier, Chardonnay, Pinot Noir / AOC Champagne

Amuse-bouche
Ostryga w limonowej emulsji z zieloną pianą pietruszkową

Przystawka
Poulled pork z grillowanym ananasem i dymionym dresingiem whisky
Wino: Sherry Manzanilla „La Jaca” / Palomino / DO Manzanilla-Sanlucar de Barrameda

Zupa
Truflowy krem z pasternaku z ziołowym grissini

Danie rybne
Sum w kruszonce z kolendry , szafranowy bulgur, sos krewetkowo-bananowy, zielony groszek cukrowy
Wino: Kaltern Quintessenz / Sauvignon Blanc / DOC Alto Adige – Sudtriol  

Intermezzo
Granita z różowego grejpfruta z kandyzowaną skórką

I danie mięsne
Rolada z perliczki z tymiankowymi warzywami, sos Dijon-estragonowy, gratin ziemniaczany, marynowana w burakach rzodkiew, liście szpinaku
Wino: Joseph Drouhin Rully 1-er Cru Blanc / Chardonnay / AOC Rully 1-er Cru

II danie mięsne
Pieczeń jagnięca w karmelowym sosie z kardamonem i chilli, puree z pieczonej marchwi, sałatka z liści rukoli i granatu
Wino: Bardon Gran Reserva / Tempranillo, Mazuelo, Garnacha / DOCa Rioja

Deser
Sernik jagodowy z pomarańczowymi lodami oraz kruszonką z białej i ciemnej czekolady
Likier: Licor 43

Cena
Menu w opcji bez win w cenie – 290 zł/osoba
Menu w opcji z winami w cenie – 440 zł/osoba

Do rachunku doliczany jest 10 % serwis.

Lampka francuskiego wina musującego „Frederic Chopin”dla każdego z gości, serwowana o północy na tarasie znajdującym się na dachu restauracji z przepięknym widokiem na Motławę i Stare Miasto.

Zapraszamy!

Rezerwacji prosimy dokonywać pod nr telefonu +48 58 323 83 58 Ilość miejsc ograniczona.

Wigilia firmowa 2019

Serdecznie Państwa zapraszamy do zorganizowania świątecznego spotkania wigilijnego w malowniczych wnętrzach Restauracji Filharmonia.
Poczęstunek możemy przygotować na jednym z trzech eleganckich
poziomów restauracji z przepięknym widokiem na Motławę i Gdańską Starówkę.
Możemy również zorganizować poczęstunek w siedzibie Państwa firmy.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą.
marketing@restauracjafilharmonia.pl

Menu - weekend 1/2 ceny

Poniżej prezentujemy menu Szefa Kuchni, które bierze udział w weekendzie za 1/2 ceny!

 

Przystawka
Parfait rakowy z pianą z zielonej pietruszki na grzance – cena indywidualna  z 32zł na 16zł

Zupa
Kremowa zupa z brukwi z grissini ziołowym – cena indywidualna z 22zł na 11zł

Danie główne
Karmazyn z rozmarynie i maśle, gnocchi arabbiata, sałatka z rukoli i owoców granatu – cena indywidualna z 58zł na 28zł

Deser
Sernik gruszkowy z figą w amoniaku – cena indywidualna z 23zł na 12zł

Cena całego zestawu w promocji to tylko 49 zł

 

Weekend za 1/2 ceny!

Mamy dla Was kolejną rewelacyjną wiadomość!

W dniach 22-24.11.2019 bierzemy udział w weekendzie za pół ceny!

Już wkrótce zdradzimy Wam dnia, które  w tych dniach zostaną obniżone o 50%

Restaurant week - MENU 2019

Poniżej prezentujemy menu Szefa Kuchni, które zostanie zaserwowane w dniach 16-31.10.2019 dla gości biorących udział w festiwalu Restaurant week!

 

DWA WARIANTY MENU DO WYBORU

Menu A

Moskale ze śledzia, crème fraîche, oliwa pietruszkowa, kiszona, czerwona cebula

Szarpana wołowina aromatyzowana dymioną śliwką i whiskey, frytki stekowe, marynowana cukinia

Torcik bezowy z musem mango i owocami granatu

Menu B

Moskale ze śledzia, crème fraîche, oliwa pietruszkowa, kiszona, czerwona cebula

Papardelle z pomidorami i kaparami aromatyzowane wędzonym szprotem, opruszone serem i rukolą

Torcik bezowy z musem mango i owocami granatu

Cena zestawu 3-daniowego 49zł/os

 

Restaurant week 16-31.10.2019

 

Mamy bardzo dobrą wiadomość, dla Was Kochani Goście, jak i dla nas:)

Bierzemy udział w jednym z największych festiwali w Polsce.

W terminie od 16 do 31 października zaskoczymy Was wyjątkowymi smakami w super cenie 🙂

RESTAURANT WEEK już od jutra – Zapraszamy!

Ilość stolików każdego dnia ograniczona.

https://restaurantweek.pl/

Ostatnie wolne terminy... - I Komunia Święta!

Mamy jeszcze kilka wolnych terminów na uroczystość Pierwszej Komunii Świętej

Zapraszamy do kontaktu z działem sprzedaży:

🖥Email:marketing@restauracjafilharmonia.pl
☎️Tel: 510 062 900

Wigilia Firmowa z Restauracją Filharmonia!

Szanowni Państwo,

Staropolskim zwyczajem chcielibyśmy zaprosić Państwa do zorganizowania świątecznego spotkania wigilijnego w niepowtarzalnej atmosferze malowniczych wnętrz Restauracji Filharmonia.

 

 

Poczęstunek możemy przygotować na jednym z trzech eleganckich poziomów restauracji z przepięknym widokiem na Motławę i Gdańską Starówkę. Możemy zrobić to również w siedzibie Państwa firmy bądź      w dowolnym miejscu idealnym na organizację Wigilii.

Z przyjemnością odpowiemy na wszelkie pytania, pragniemy też podkreślić, iż zawsze elastycznie dostosujemy się do oczekiwań naszych klientów i chętnie przedstawimy Państwu ofertę!

Tel. 510 062 900/ 502 900 338

Email: marketing@restauracjafilharmonia.pl/ anna.laskowska@restauracjafilharmonia.pl

www.restauracjafilharmonia.pl

 

Kolejne miłe słowa o Nas.... - Zapraszamy

Zapraszamy do Nowej lektury na temat Restauracji Filharmonia!

Nietuzinkowa restauracja z duszą

Piszą o nas ... Zapraszamy do lektury

“Do dyspozycji gości oddajemy sale na trzech poziomach. Sale na parterze i pierwszym piętrze z przepięknym widokiem na Stare Miasto i Motławę. Kameralna sala VIP na drugim piętrze połączona jest z zewnętrznym tarasem widokowym. Dodatkowo na amfiteatrze przy restauracji organizujemy koktajle na świeżym powietrzu i imprezy pod namiotem. Restauracja Filharmonia to spektrum możliwości. Wesele, ślub na tarasie, spotkanie rodzinne czy wydarzenie firmowe nawet na 1000 osób – u nas to wszystko możliwe(…)”

Czytaj więcej na:
https://deluxe.trojmiasto.pl/Sale-bankietowe-i-konferencyjne-Trojmiasto-i-okolice-slub-wesele-sala-slubna-n137621.html#tri

Imprezy

Kompleksowa organizacja uroczystości w Restauracji Filharmonia!

Zapraszamy do kontaktu
📮 marketing@restauracjafilharmonia.pl
☎️ 510 062 900

zapraszamy do naszego ogródka

Zapraszamy do Naszego  ogródka!

 Zapraszamy na pyszne jedzenie, najlepsze drinki oraz niesamowity widok, który zapiera dech w piersiach!

Skuś się, a z pewnością, nie pożałujesz…

Jesteśmy czynni od 12:00 do 22:00