Cena 220 PLN/os – opcja bez win Cena 330 PLN/os – opcja z winami
Do rachunku doliczany jest 10 % serwis.
Zawsze dostosowujemy nasze menu do pory roku i dostępnych produktów
Prosimy o wcześniejszą rezerwację minimum 2 dni przed przybyciem. Rezerwacja pod numerem tel. 58 323 83 58
Menu jest tylko propozycją Szefa Kuchni. Menu ulega zmianom.
Na życzenie naszych Gości dostępne również menu w wersji wegetariańskiej bądź vegańskiej – prosimy o informację przy dokonywaniu rezerwacji stolika
Przystawka
Tatar z jurajskiego łososia/ awokado/ czarny kawior/ oliwa szczypiorkowa
Zupa
Krem z kukurydzy/ popcorn z kaszy gryczanej
Danie rybne
Saltimbocca z dorsza/ puree z tymiankiem/ emulsja limonkowa/ brukselka/ bakłażan
Intermezzo
Sorbet z fenkuła/ gin
Danie mięsne 1
Comber jagnięcy/ gremolata miętowa/ puree z pietruszki/ marynowana rzepa/ kiszony kalafior
Danie mięsne 2
Jeleń/ demi z czekoladą/ krokiet z kasztanów/ rzodkiew arbuzowa/ wytrawny sorbet z rokitnika
Deser
Sernik z topinamburu/ palona biała czekolada/ sos porzeczkowy/ gąbka miodowa